Ponudniki vredni zaupanja

 

Štajerles trade podjetje za trgovino, proizvodnjo in storitve d.o.o. deluje že 25 let. Podjetje prodaja in vgrajuje materiale, ki se vgrajujejo že od tretje gradbene faze dalje ter pohištvo iz lesa in tudi PVC-ja. Strmijo k temu, da bodo najuspešnejše in najbolj cenovno ugodno podjetje, s hitro in tržno zanimivo storitvijo.

 

V podjetju IŽA inženiring so strokovnjaki za vrata, poleg njih pa se ukvarjajo tudi z okni in talnimi oblogami. Ponujajo kokovostne izdelke po konkurenčnih cenah poleg tega pa še strokovno montažo.

 

 

 

Če ste zainteresirani v njihove izdelke, izpolnite spodnji obrazec in vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

 

 

 


 

 

 

 

 

Ali ste vedeli?

Običajna notranja krilna vrata, so v sredici votla, oziroma niso narejena iz masivnega lesa. Kljub temu pa ta sredica ni prazna, ampak je zato, da zagotavlja boljšo toplotno izolacijo in nižje toplotne izgube, napolnjena z različnimi materiali. Najpogostejši material, ki se uporablja za naponitev notranjosti vrat je celuloza oziroma neke vrste karton, nekoliko dražja vratna krila pa so lahko znotraj oblečena tudi z perforirano iverno ploščo ali pa s celo polno iverno ploščo.
 

Kategorije