Kupiti vrata mizarstva Markelj ali Peternelj?

VrataZa najbolj težka vprašanja tretiram takšna, pri katerih se moram odločiti med dvema ponudnikoma. Stvar je v tem, da so naši okusi zelo različni, zato je težko govoriti o tem, kaj bi bilo najbolje za vse. Prva stvar, ki jo moramo upoštevati pri kupovanju vrat ali drugih elementov, je seveda to, ali smo se obrnili na strokovnjake ali ne. Veliko nam povejo tudi izkušnje in reference podjetja. Ko se odločamo za nakup notranjih vrat pri različnih mizarstvih je gotovo najbolje, da najprej preverimo spletno stran podjetja.

Po kliku na spletno stran bomo najprej preverili in primerjali tisto, na kar damo največ poudarka. Kot sem že omenila, je to zelo odvisno od posameznika. V tem primeru lahko povem, da gre za dve mizarstvi, ki odlično opravljata svoje delo, gre za strokovno ekipo, ki se ukvarja z izdelavo vrat po naročilu, kar je vsekakor pozitivna stvar. Mogoče se na tem mestu ustavimo pri tem, kakšna je cena vrat pri mizarstvu Markelj in kakšna pri mizarstvu Peternelj. Ker cene na spletni strani ni, saj gre za izdelavo po naročilu, bomo morali poslati obema ekipama svoje povpraševanje. Če vam je cena zelo pomembna, vam to ne bo odveč.

Nekateri pa se boste že takoj lahko odločili za eno mizarstvo. Nekatere bo v to prepričala slika produkta, druge že sam izgled spletne strani. Zato preverite spletne strani in si izberite tisto mizarstvo, ki vam bolj ustreza. Prepričana pa sem, da boste zadovoljni z delom tako mizarstva Markelj kot mizarstva Peternelj.

Ali ste vedeli?

Običajna notranja krilna vrata, so v sredici votla, oziroma niso narejena iz masivnega lesa. Kljub temu pa ta sredica ni prazna, ampak je zato, da zagotavlja boljšo toplotno izolacijo in nižje toplotne izgube, napolnjena z različnimi materiali. Najpogostejši material, ki se uporablja za naponitev notranjosti vrat je celuloza oziroma neke vrste karton, nekoliko dražja vratna krila pa so lahko znotraj oblečena tudi z perforirano iverno ploščo ali pa s celo polno iverno ploščo.
 

Kategorije